Close

Cutie Meiho Versus VS-3043 ND2 Black

Nou

Acest produs nu se afla in stoc.

lei 85.00 (TVA inclus)

Adauga la lista dorintelor

Mai multe informatii

Producator:

Cutie Meiho Versus VS-3043 ND2 Black

 

Cutia VS-3043ND este raspunsul firmei Meiho la nevoia pescarilor din intreaga lume pentru o cutie universala. Acest model a fost conceput pentru a se potrivi in cea mai mare parte a gentilor de pescuit care exista pe piata. Foarte multe genti pentru pescuit la rapitor sunt de buna calitate, insa cutiile din interior sunt de foarte proasta calitate, asa ca VS-3043ND este cutia care o sa va ofere o geanta de pescuit de top, din toate punctele de vedere !

Modelul VS-3043ND2 are 3 randuri pe lungime, unul mai lat si 2 mai inguste. Randul mai lat, cu 5 compartimente, este ideal pentru depozitarea nalucilor de dimensiuni mari si a altor accesorii mai voluminoase (role de fir, clesti, forfecute, etc)

 

CARACTERISTICI:

-Dimensiuni: 35.6 x 23 x 5 cm

-12 pereti despartitori care pot fi aranjati pentru a se obtine 15 compartimente

-Greutate foarte redusa si rezistenta sporita

-Poate fi integrata in valigetele: BM-7000, BM-9000

-Inchidere pe toata lungimea cutiei care poate fi actionata foarte usor cu o singura mana

-Locasurile pentru peretii despartitori sunt pozitionate milimetric, pentru a putea utiliza la maxim tot spatiul disponibil

-Colturi rotunjite pentru a putea fi introduse cu usurinta in orice geanta, printre alte cutii

 

Liderul absolut in domeniul cutiilor, valigetelor si gentilor de pescuit, Meiho este sinonim cu calitatea japoneza de top.

Cutiile Meiho sunt facute din plastic de ultima generatie,foarte rezistent, tratat UV pentru a va proteja nalucile de efectele daunatoare ale soarelui, echipate cu un sistem revolutionar de balamale, care sunt practic indestructibile.

Toate cutiile Meiho sunt concepute astfel incat sa se integreze in sistemul lor ingenios de depozitare, astfel ca ficare din cutiile mai mici poate fi integrata cu usurinta in valigetele Meiho, intr-un loc special proiectat pentru ea.

Design futurist, spatii de depozitare unice, proiectate si fabricate cu o precizie milimetrica, astea sunt doar cateva din caracteristicile gamei de cutii Meiho.

Pentru oricine a avut placerea de a folosi o astfel de cutie, un lucru este clar: atunci cand cumperi un produs Meiho, il cumperi pentru o viata !

 

Cod : VS3043ND2B

Close