Close

CARLIG FUDO SODE W/RING

Nou

Producator:

Carligele FUDO sunt fabricate in Kobe, Japonia prin imbinarea optima a celor mai bune materiale,cele mai bune tehnologii si cele mai inalte abilitati umane. 

COD: 6001

More details

lei 7.00 (TVA inclus)

Adauga la lista dorintelor

Mai multe informatii

Carligele FUDO sunt fabricate in Kobe, Japonia prin imbinarea optima a celor mai bune materiale,cele mai bune tehnologii si cele mai inalte abilitati umane. Principalele caracteristici ale cârligelor Fudo sunt:

     -Forma optima - din punct de vedere al capacitatii de intepare
     -Agerime extrema - care se pastreaza pe toata durata pescuitului
     -Elasticitate mare- care le permite sa reziste la deformare
     -Rezistenta totala la coroziune

 
Procesul de productie are avantajul mai multor brevete în domeniul metalurgiei si tehnicii de productie, materiale special selectate - otel carbon al carui continut de carbon este atent controlat. Aceste materiale in forma de fire calibrate, sunt produse exclusiv pentru fabrica Fudo. Exista doua metode diferite de ascutire folosite: mecanice si chimice. În timpul procesului, nivelul de ascutire este controlat on-line ceea ce duce în cele din urma la o ascutire perfecta a carligului.Calirea se realizeaza in cuptoare speciale asistate de calculator, controlul temperaturii se face cu o acuratete de 0,01 grade Celsius, iar timpul de tratare este ajustat cu o precizie de 0,001 secunde. În consecinta carligele  Fudo sunt perfect calite avand o excelenta putere si elasticitate.

Variante de produse

Alege de mai jos varianta dorita

Image Ref. Marime Unit price Avail. Quantity Buy
CARLIG FUDO SODE W/RING 6001-12 12 - 14buc/plic
lei 7.00
CARLIG FUDO SODE W/RING 6001-14 14 - 14buc/plic
lei 7.00
CARLIG FUDO SODE W/RING 6001-15 15 - 14buc/plic
lei 7.00

30 alte produse in aceeasi categorie

Close