Close

Ochelari Polarizati Leech FishPro WX400

S8013A

Nou

lei 565.00 (TVA inclus)

Adauga la lista dorintelor

Mai multe informatii

PRODUCATOR:

Ochelari speciali conceputi pentru pescuitul sportiv.

Cu laturi largi pentru lumina soarelui minima, cu lentile mari pentru a vedea bine. Cu lentilele noastre populare Premium +, veti avea ochii odihniti si veti experimenta un focus total pe tot parcursul zilei. Cu lentile Copper Lens Blue Mirror veti obtine o pereche de ochelari de pescuit care pot rezista atat la timp noros, cat si la vreme insorita.

Copper Lens

Lentilele Copper ajuta la imbunatatirea contrastului si la imbunatatirea adancimii campului pentru obiecte precum pestii, pe fundalurile acvatice. Va recomandam sa purtati lentile Copper, deoarece, in plus, le va oferi o definitie buna si va preveni oboseala ochilor. In plus, este foarte potrivit dimineata si seara si va face mult mai usor sa vedeti pestele.

Premium eXtreme Lens

Urmatoarea generatie de hard coating materials, dip lacquer, vacuum deposition processes - o combinatie de acoperire dura, acoperire AR si acoperire Top este utilizata pentru sigilarea lentilelor polarizate Premium eXtreme.

Aceste lentile au o rezistenta remarcabila la zgarieturi si durabilitate, fiind potrivite pentru cele mai extreme situatii

100% polarizare si 100% protectie UV400.

Acoperire pentru lentile

Mirror coating

Aceasta caracteristica este strict cosmetica si nu afecteaza vederea. Singura modalitate de a vedea culoarea obiectivului este sa o priviti din exterior. Acesta este un strat de oglinda foarte reflectorizant care impiedica ochii purtatorului sa fie vazuti de altii.

Acoperire antireflex

Acoperirea antireflexiva, numita si acoperire AR sau acoperire anti-orbire, va imbunatateste vederea prin lentile, precum si aspectul ochelarilor.

Beneficiile vizuale ale lentilelor cu strat antireflex includ o viziune mai clara.

AR elimina stralucirea de la lumina soarelui care se reflecta in ochii tai de la suprafata din spate a lentilelor colorate atunci cand soarele este in spatele tau.

Acoperire hidrofoba

Imaginati-va cat de bine veti vedea in ploaie cu o pereche de lentile hidrofobe.

Aceste acoperiri leaga impreuna moleculele lentilei, lasand niciun spatiu pentru ca apa sa patrunda si sa creeze daune permanente ale apei. Acest lucru reduce necesitatea de a curata lentilele la fel de des ca si alte lentile, facand procesul de curatare fara efort. Vedeti mai clar cu ochelari de soare care au atasat un strat hidrofob si lasati apa sa alunece usor de pe suprafata lentilei.

Acoperire rezistenta la zgarieturi

In fata tuturor progreselor in cazul acoperirilor pentru lentile de ochelari, lentilele pentru ochelari de vedere nu sunt inca rezistente la zgarieturi - nici macar lentilele din sticla. Cu toate acestea, lentilele de ochelari Leech sunt tratate in fata si in spate cu o acoperire transparenta, dura, care o face mult mai rezistenta la zgarieturi.

Tratament UV400

Aceasta acoperire impiedica razele UV ale soarelui sa va dauneze ochilor. Protectie 100% UVA, UVB si UVC.

Close