Close

Ochelari Polarizati Leech Moonstone Gray

Nou

Acest produs nu se afla in stoc.

lei 140.00 (TVA inclus)

Adauga la lista dorintelor

Fisa tehnica

Marime Normala
Conditii de lumina Lumina variabila
Model ochelari In jurul apei

Mai multe informatii

PRODUCATOR:

Moonstone sunt ochelari de pescuit conceputi pentru cei care cauta calitea la un pret exrem de bun.

Echipati cu rame sport si intarituri de cauciuc, acestia stau foarte bine si frumos pe fata. Cu lentilele Premium Sight, veti obtine polarizare de inalta calitate si, deoarece lentilele sunt foarte usoare, acesti ochelari de soare sunt foarte usori.

Un avantaj pentru cei care poarta ochelarii o zi intreaga. Cu lentila de cupru care este putin mai stralucitoare, acesti ochelari sunt foarte buni atat pe timp insorit, cat si cand este innorat.

Lentile Copper

Lentilele Copper ajuta la imbunatatirea contrastului si la imbunatatirea adancimii campului pentru obiecte precum pestii, pe fundalurile acvatice. Va recomandam sa purtati lentile Copper, deoarece, in plus, le va oferi o definitie buna si va preveni oboseala ochilor. In plus, sunt potriviti dimineata si seara si va face mult mai usor sa vedeti pestele.

Lentile Premium +

Avantajul lentilelor Premium + - vedere mai concentrata. Contururile devin mai clare, percepute ca fiind mult mai relaxante si mai putin obositoare.

Cu alte cuvinte, aceste lentile polarizate Premium + nu doar va protejeaza ochii impotriva soarelui - asigura, de asemenea, o vedere imbunatatita, fara o stralucire iritanta. Lentile 100% polarizate, protejate UV, rezistente si sigure, cu o acoperire dura nou dezvoltata pentru o durata de viata chiar mai lunga.

Acoperiri pentru lentile

Tratament cu ultraviolete UV400

Aceasta acoperire impiedica razele UV ale soarelui sa va dauneze ochilor. Protectie 100% UVA, UVB si UVC.

Acoperire rezistenta la zgarieturi

In fata tuturor progreselor in cazul acoperirilor pentru lentile de ochelari, lentilele pentru ochelari de vedere nu sunt inca rezistente la zgarieturi - nici macar lentilele din sticla. Cu toate acestea, lentilele pentru ochelari Leech sunt tratate in fata si in spate cu o acoperire transparenta, dura, care o face mult mai rezistenta la zgarieturi.

Close