Close

Rotativa Lucky John Excentric In-Line 2.5 GR

Nou

Producator:

Caracteristici:

  • Tip naluca: Rotativa;
  • Marime paleta: nr.1;
  • Greutate: 2.5g;

More details

Acest produs nu se afla in stoc.

lei 18.00 (TVA inclus)

Adauga la lista dorintelor

Mai multe informatii

Rotativa Lucky John Excentric In-Line 2.5 GR

este o linguriță rotativă inovatoare, proiectată folosind cele mai moderne tehnici și materiale de înaltă calitate. Această naluca este extrem de atractivă pentru toți peștii rapitori, captivându-le atenția în mod irezistibil.

Caracterizată prin evoluție stabilă și un design avansat, Rotativa Lucky John Excentric In-Line combină perfecțiunea tehnică cu performanța superioară în apă. Paleta ușoară, confecționată din alamă de înaltă calitate, este elementul cheie al acestei rotative, oferind proprietăți dinamice excelente chiar și în timpul recuperărilor lente.

Cu dimensiunea sa optimă, această naluca se recomandă în mod deosebit pentru pescuitul cleanului, pastravului și bibanului. Greutatea de 2.5 grame asigură o plimbare armonioasă și echilibrată în apă, creând o mișcare atrăgătoare pentru peștii din jur.

Rotativa Lucky John Excentric In-Line 2.5 GR este alegerea perfectă pentru pescarii care doresc să obțină rezultate remarcabile. Cu această linguriță rotativă de înaltă calitate, veți avea încredere că atrageți atenția și capturați peștii cu ușurință.

Close