Close

Mulineta Spinning Shimano Twin Power 2500s

TP2500S

Nou

lei 1,690.00 (TVA inclus)

Adauga la lista dorintelor

Mai multe informatii

Mulineta Shimano Twin Power 2500 S

Caracteristicile cheie ale acestei noi serii Twin Power sunt rigiditatea, un angrenaj puternic si rezistenta la apa. 

Caracteristici:

  • Marime: 2500;
  • Raport recuperare: 5.3:1;
  • Capacitate tambur: 0.16mm - 150m/0.18mm - 120m/0.20mm - 95m;
  • Nr. Rulmenti: 9;
  • Max. drag: 4kg;
  • Greutate: 210g.

Conceptul HAGANE Gear este durabil si va oferi mulinetei un rulaj fin, fluid dar si putere, chiar si in cele mai grele circumstante.Aceasta noua serie de mulinete Twin Power va oferi performante uimitoare prin tenacitate, inginerie de precizie si inovatie.

Cracteristici si tehnologii:
- X-SHIP- Fluiditatea, finetea si precizia recuperarilor succesive sunt asigurate de celebrul sistem X-SHIP. Sistem ce cuprinde rulmenti suplimentari, dar si un alt concept de transformare a miscarii de rotatie in miscare rectilinie. Demonstrat, sistemul X-SHIP contribuie la usurinta si finetea cu care recuperam firul pe tamburul mulinetei, dar si la robustetea ansamblului.
- Hagane Body - ofera rigiditate si rezistenta la impact.
- G Free Body - a fost gandita si dezvoltata pentru a schimba centrul de gravitate al mulinetei si a o aduce cat mai aproape de lanseta. In acest fel, lansariile devin mai lungi iar oboseala determinata de lanseuri repetare este redusa considerabil.
- AR-C Spool - designul special al buzei tamburului in forma literei V, asigura o bobinare cu spire de mici dimensiuni, pentru lansari lungi si precise. Tamburul AR-C minimizeaza riscul aparitiei perucilor in timpul lansarilor.
- Waterproof Drag - prin acoperirea cu mansoane speciale din cauciuc, frana este ferita de contactul cu apa sau nisipul crescand astfel performanta.
- Rigid Support Drag - suport special ce previne trepidatia tamburului in forta de tractiune (clip)
- Super Stopper II - anti-revers evoluat si îmbunatatit.
- Dyna Balance - echilibrarea rotorului computerizata, ce va reduce jocul mulinetei si asigura o performanta de exceptie.
- Power roller - reduce considerabil pericolul aparitiei buclelor, mai ales in timpul recuperarii, indiferent daca se foloseste fir mono sau textil.
- Rulmenti - 9+1 A-RB
- Greutate - 210g
- Capacitate fir - 0,18mm/120m
- Raport de recuperare - 5.3:1(78cm)

Close