Close

Transport

Modalitati de Transport
Comenzile se expediaza prin curierat rapid, dupa urmatoarele praguri
- pentru valori cuprinse intre 1-75lei - 18ei
- pentru valori cuprinse intre 76 - 170lei - 10lei
- pentru comenzile care depasesc valoarea de 170 de lei - GRATUIT

* Pentru comenzile cu plata ramburs se percepe o taxa aditionala de 5 lei la procesare comenzii.

*Costul este valabil pentru o greutate maxima a coletului de 5kg
Pentru fiecare kilogram suplimentar, se percepe o taxa suplimentara de 1 leu/kg


IMPORTANT!
Tarifele de transport sunt valabile exclusiv pentru localitatile in care Fan Courier are puncte de livrare (fara kilometri suplimentari)

Listele localitatilor fara kilometri suplimentari:
- Puteti vizualiza aici lista localitatilor - Fan Courier

Pentru localitatile unde companiile de curierat calculeaza kilometri suplimentari, tarfiul final se calculeaza cu 1 lei/kilometru.
Suma finala a costului de transport va fi transmisa de operatorul TackleArena si se va regasi pe factura emisa catre client.

Cu Posta Romana se expediaza colete numai in localitatile din Delta Dunarii. Pentru orice comanda expediata prin Posta Romana, se percepe un tarif de 20 de lei, indiferent de valoarea comandata.

Comenzile internationale nu se incadreaza in tariful de mai sus.

Comenzile externe se livreaza prin DHL, costul de livrare este de 90.00 lei in limita a 4 kg, peste aceasta greutate se calculeaza costuri suplimentare.

Observatii:
Va rugam verificati integritatea ambalajului coletului in momentul primirii acestuia. Daca ambalajul prezinta deteriorari, solicitati intocmirea unui Proces Verbal de catre reprezentantul firmei de curierat. Daca in interiorul coletului se va regasi un produs deteriorat, acesta se va putea returna impreuna cu procesul verbal. Expedierea PV-ului este obligatorie pentru schimbarea produsului deteriorat.


Close