Close

Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt în general trimise în 1-2 zile de la primirea comenzii și sunt expediate prin curier rapid cu urmărire și livrare fără semnătură. Dacă preferați livrarea prin curier cu semnătură obligatorie, sau cu asigurare, va fi aplicat un cost adițional (1% din valoarea comenzii pentru asigurare), astfel că vă rugăm să ne contactați înainte de a alege această metodă. Orice metodă alegeți, veți avea o legătură pentru urmărirea online a pachetului dumneavoastră.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile de curierar. Costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuril de livrare . Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

Costul transportului, pentru comezile interne, este de 18 lei pentru comenzi mai mici de 75 de lei, 10 lei pentru comenzi intre 75 si 170 lei, gratuit pentru comenzi mai mare de 170 lei.

     


Close