Close

1. Introducere

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Magazinul on-line isi desfasoara activitatea de vanzare conform legislatiei romanesti in vigoare. Tackle Arena SRL isi rezerva dreptul de a modifica structura si/sau informatiile de pe site-ul www.tacklearena.com fara o notificare prealabila.

 

2. Parteneri

Produsele disponibile pe tacklearena.com sunt achizitionate de la importatorii autorizati ai marcilor respective. Nalucile/produsele sunt livrate in ambalajele originale. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania cu care Tackle Arena SRL are contract de revanzare.

 

3. Stocuri

Nu toate produsele vandute de tacklearena.com sunt din stocul propriu!

Stocul afisat pe site nu este actualizat in timp real. In cazul in care comanda pe care ati trimis-o pe tacklearena.com nu este completa veti fi anuntati in cel mai scurt timp posibil.

 

4. Cum cumpar produsele?

Pentru a pune produsul in cosul de cumparaturi, dati un click pe butonul "Adauga in cos". 

In cazul in care doriti sa achizitionati mai multe bucati ale aceluiasi produs aveti posibilitatea sa mariti numarul acestora de la butonul  “Cantitate”.

 

Toate produsele cumparate apar in “Coș” (cosul de cumparaturi). Pentru a vedea tot continutul cosului de cumparaturi apasati butonul “Coș”, pozitionat in partea dreapta sus pe pagina www.tacklearena.com.

 

Pentru validarea comenzii, trebuie sa fie introduse datele de autentificare, respectiv datele pentru facturare si un nr. de telefon unde puteti fi contactat pentru confirmarea acesteia.

 

In cazul in care sunteti pentru prima data in magazin, este necesar sa va inregistrati ca si client, selectand optiunea "Creati un cont nou" care se afla pe pagina “Autentificare”, care se acceseaza prin apasarea butonului “Autentificare” pozitionat in partea de sus, dreapta a paginii www.tacklearena.com.

 

Acest lucru va simplifica executarea unei comenzi ulterioare, datele initiale fiind inregistrate in baza de date, iar la urmatoarea intrare in magazin vor fi necesare numai datele de autentificare, selectand ‘Autentificare‘

La introducerea datelor Dvs., campurile marcate cu * sunt obligatoriu de completat.

Pentru confirmarea executarii comenzii, veti fi contactat fie telefonic, unde este cazul, fie prin notificari e-mail de un operator www.tacklearena.com in vederea stabilirii ultimelor detalii cu privire la modul livrare si plata, daca mai sunt nelamuriri in aceasta privinta.

 

5. Taxe

Pretul final platit de client este format din pretul produselor si cheltuielile de expeditie, daca este cazul. Firma noastra nu percepe nici o alta taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

PRETUL AFISAT AL PRODUSELOR ESTE PRETUL FINAL SUPORTAT DE CUMPARATOR!

 

6. Cum platesc?

Plata produselor achizitionate de la magazinul nostru se poate face:

                            In numerar in sistem ramburs prin curier rapid(se percepe o taxa aditionala de 5 lei la procesare comenzii), in functie de modalitatea de expeditie aleasa

sau

                            in curand: Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).

sau

                           in curand: Prin Paypal

 

  Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu  informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure", elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line, avand acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

  - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este  transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard

 

7. Livrarea produselor

Expedierea se poate face prin:

- Curier rapid  - durata este de 1-2 zile de la expediere

 

La livrare, produsele vor fi insotite de factura. In cazul expedierii comenzii prin curier rapid sau, chitanta va fi emisa de acestia.

Va rugam sa urmariti ca la ridicarea coletelor, ambalajul sa fie intact. Firma noastra nu isi asuma raspunderea pentru coletele care au fost preluate cu ambalajul deteriorate.

 

8. Asigurarea coletelor

Asigurarea coletelor este optionala. Cei care doresc asigurarea coletului sunt rugati sa specifice in sectiunea comentarii inainte de finalizarea comenzii.

Pentru asigurarea coletelor se percepe o taxa de 1% din valoarea intreaga a facturii produselor. In cazul sesizarii deteriorarii coletului si deteriorarea produselor din colet, cu optiunea de asigurare colet, veti fi rambursat pentru intreaga valoarea a produsului deteriorat. In cazul in care nu alegeti optiunea “asigurare colet” puteti fi rambursat pana la de 10 ori valoarea transportului.

 

SPOR LA CUMPARATURI !!!


Close