Close

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Site-ul www.TackleArena.com, numit in continuare TackleArena.com, este proprietatea SC TACKLE SHOP ARENA SRL, firma inregistrata in Popesti-Leordeni, Ilfov, Romania, cu datele de identificare J23/5133/2019, CUI 36803850, numita in continuare Tackle Shop Arena SRL.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Tackle Shop Arena SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi, fara o notificare in prealabil. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Tackle Shop Arena SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul TackleArena.com si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Tackle Shop Arena SRL, fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web (link) catre TackleArena.com este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Tackle Shop Arena SRL sau oricaruia dintre partenerii sai, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

DREPTUL DE AUTOR AL TACKLE SHOP ARENA SRL ASUPRA INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE

Intregul continut al site-ului TackleArena.com (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date) este proprietatea Tackle Shop Arena SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Tackle Shop Arena SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului TackleArena.com numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail contact@tacklearena.com

PRODUSELE SI SERVICIILE OFERITE PE SITE-UL TACKLEARENA.COM. POLITICA DE PRETURI

Tackle Shop Arena SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul TackleArena.com sunt insotite in momentul livrarii de factura, conform legislatiei in vigoare.

Tackle Shop Arena SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc.

MODALITATI DE PLATA DISPONIBILE

  •         Plata produselor cumparate se face in sistem ramburs, la curier (se percepe o taxa aditionala de 5 lei la procesare comenzii)

  •         Card (platforma EuPlatesc)

  •         Card de credit - Rate egale cu dobanda 0 de la:

    - Folosind cardul de credit Star Forte emis de Banca Transilvania, beneficiezi de 1 - 6 rate fara dobanda pentru orice cumparatura realizata pe www.tacklearena.com
    - Folosind cardul de credit BRD Finance emis de BRD Groupe Societe Generale, beneficiezi de 1 - 6 rate fara dobanda pentru orice cumparatura realizata pe www.tacklearena.com
    - Folosind cardul de credit Alpha Card emis de Alpha Bank, beneficiezi de 1 - 6 rate fara dobanda pentru orice cumparatura realizata pe www.tacklearena.com

LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele noastre pot fi livrate oriunde in lume:

Livrarea in Romania se realizeaza doar prin curierat rapid.

Costul transportului, pentru comezile interne, este de 18 lei pentru comenzi mai mici de 75 de lei, 10 lei pentru comenzi intre 75 si 170 lei, gratuit pentru comenzi mai mare de 170 lei. Pentru comenzile in sistem ramburs se percepe o taxa aditionala de 5 lei la procesare comenzii.

Livrarea produselor in afara teritoriului Romaniei se realizeaza prin intermediul EUROSENDER, DHL, ECONT. Timpul si taxele de livrare sunt stabilite de catre EUROSENDER.DHL sau ECONT

*La primul colet neridicat, ne rezervam dreptul de a nu mai livra catre respectivul client nici o comanda prin sistem ramburs.

PROMOTII SI CONCURSURI

Tackle Shop Arena SRL stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului propriu sau prin alte metode publicitare si de informare. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment, fara o notificare prealabila.

POLITICA DE RETUR

Ne dorim sa fiti cat mai multumiti de produsele comandate, insa daca se va intampla sa nu fiti multumiti, articolele pot fi returnate.

Legislatia romaneasca in domeniu prevede:

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produsului.

Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, sa nu aiba semne de purtare, uzura) si sa fie livrat cu acelasi curier cu care a fost primit. 

Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

Este necesar sa ne anuntati in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului daca doriti sa returnati produsul.

Returnarea se poate face doar prin firma de curierat prin care a fost primit coletul initial!

Nu primim colete cu ramburs!

In maxim 14 zile de la data returnarii vom inapoia contravaloarea comenzii prin transfer bancar, pentru acest lucru avem nevoie de codul dumneavoastra IBAN, alcatuit din 24 de caractere.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client. Restituirea se face doar pe valoarea produsului, nu si pe valoarea transportului.

CALITATEA SERVICIILOR DE HOSTING, LINK-URILE CATRE ALTE SITE-URI, ERORI DE FUNCTIONARE

Site-ul TackleArena.com este gazduit de serverele unei terte firme. Tackle Shop Arena SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. Tackle Shop Arena SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului TackleArena.com. Tackle Shop Arena SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul TackleArena.com. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

ABONAREA SI DEZABONAREA LA BULETINUL INFORMATIV (newsletter)

Abonare si dezabonarea la buletinul informativ (newsletter-ul) site-ului TackleArena.com este gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.

Utilizarea buletinului informational se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. Tackle Shop Arena SRL detine toate drepturile asupra continutului buletinului informativ trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii buletinului informativ ai site-ului TackleArena.com pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii buletinului informativ TackleArena.com mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, Tackle Shop Arena SRL nu poate fi facuta raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI DATE CU CARACTER PERSONAL

Toate datele dumneavoastra personale vor fi folosite de Tackle Shop Arena SRL exclusiv in scopul declarat al acestui site: magazin online, buletin informativ (unde se aplica). Informatiile din formularul dumneavoastra de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor sau promotii. Tackle Arena SRL, operator al site-ului TackleArena.com, nu va  face publice si nu va vinde bazele de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal ale clientilor sai. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Tackle Shop Arena SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de catre clienti, un membru al familiei acestora ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este livrarea si facturarea.  Refuzul furnizarii acestor date cu caracter personal determina imposibilitatea onorarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a se adresa justitiei. De asemenea, clientul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si de a solicita pe cale oficiala stergerea acestora. Clientii pot comunica informatiile corecte la contact@tacklearena.com, in cazul in care anumite date personale sunt incorecte.

Tackle Shop Arena SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi, insa, transmise autoritatilor in drept, sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept, sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul TackleArena.com sunt transmise pe cale electronica, Tackle Shop Arena SRL nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Tackle Shop Arena SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre Tackle Shop Arena SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului Tackle Arena SRL, abonarea la buletinul informativ, newsletter etc.), conform legilor in vigoare.

Tackle Shop Arena SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor TackleArena.com, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre Tackle Shop Arena SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul TackleArena.com, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

DISPOZITII FINALE

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe TackleArena.com si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.TackleArena.com, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

DATE DE IDENTIFICARE FIRMA

SC TACKLE SHOP ARENA SRL

J23/5133/2019

CUI RO36803850

Ilfov, Romania

 


Close