Close

Kopyto 10cm 4L Floating Relax (10buc/plic)

Nou

Producator:

Probabil una dintre cele mai cunoscute naluci moi realizate vreodata, Kopyto este un nume care a ajuns sa fie confundat insasi numele companiei producatoare: Relax. Ceea ce iese in evidenta la aceasta naluca este puterea vibratila, mult mai intensa fata de alte naluci.

More details

Acest produs nu se afla in stoc.

lei 22.00 (TVA inclus)

Adauga la lista dorintelor

Mai multe informatii

PACHET RELAX KOPYTO 4L 10CM FLOATING 

Lungime : 10cm

Greutate : 14gr

Tip naluca : shad floating

Cod : BLS4L-F

Recomandat la : salau, stiuca, somn

Fabricat in : USA

Mod de ambalare : 10buc/plic 

Dimensiune plic : 22,5cmx15,5cm

Probabil una dintre cele mai cunoscute naluci moi realizate vreodata, Kopyto este un nume care a ajuns sa fie confundat insasi numele companiei producatoare: Relax. Ceea ce iese in evidenta la aceasta naluca este puterea vibratila, mult mai intensa fata de alte naluci, din trei motive: 

- striatiile dintre corp si coada

- capacitatea sporita de dislocare a cozii

- calitatea materialului

Daca la acestea mai adaugam si o paleta bogata de culori, obtinem una dintre cele mai letale naluci realizate vreodata, fara sa fie nevoie sa vorbim de specii de pesti tinta. Nu doar stiuca, salaul, bibanul si salaul, ci toate la un loc. Cu toate ca paleta de produse Relax s-a imbogatit continuu, Kopyto ramane un etalon, peste care multi impatimiti nu vor putea trece.

 

Este un shad care combina materialul foarte moale cu forma apropiata de pestii naturali. Se fabricata in mai multe culori standard (S), in culori simple sau combinate, avand o culoare de fond obtinuta din turnare si alte nuante obtinute prin vopsire, cu si fara glitter .Datorita crestaturilor de la baza cozii naluca evolueaza la cele mai mici vibratii ale varfului lansetei, evolutia sa se apropie de miscarea pestilor vizati de rapitori. Particularitatea acestei naluci este faptul ca pluteste, evolutia sa pe substrat este apropiata de verticala. In momentul caderii pe fundul apei naluca va ramane in pozitie verticala si nu va cadea pe o parte sau alta. Poate fi folosita pe orice fel de montura, inclusiv offset. Este o naluca versatila, lungimea de 10CM recomandand-o pentru pescuitul salaului, stiucii si somnului atat pe lacuri cat si pe rauri. 

Naluci siliconice (naluci soft) folosite in pescuitul la spinning al rapitorilor (salau, stiuca, somn, biban,pastrav) pe lacuri, rauri si in delta dunarii Relax

 Vizionati ”Kopyto Relax Video”

Urmariti-ne pe canalul nostru de YouTube - Tackle Arena

Close