Close

CARLIG FUDO ROUND TEFLONAT

Nou

Producator:

Carlig cu ochet cu tija semi-lunga si deschidere mare (ideale pentru momeli mici)

Cod :2707 - TF

More details

lei 10.00 (TVA inclus)

Adauga la lista dorintelor

Mai multe informatii

CARLIG FUDO ROUND

Carlig cu ochet cu tija semi-lunga si deschidere mare (ideale pentru momeli mici)

Cod :2707 - TF

  

Pretul este pentru un plic si contine TVA ! 

 

Carligele FUDO sunt fabricate in Kobe, Japonia prin imbinarea optima a celor mai bune materiale,cele mai bune tehnologii si cele mai inalte abilitati umane. Principalele caracteristici ale cârligelor Fudo sunt:

     -Forma optima - din punct de vedere al capacitatii de intepare
     -Agerime extrema - care se pastreaza pe toata durata pescuitului
     -Elasticitate mare- care le permite sa reziste la deformare
     -Rezistenta totala la coroziune

 
Procesul de productie are avantajul mai multor brevete în domeniul metalurgiei si tehnicii de productie, materiale special selectate - otel carbon al carui continut de carbon este atent controlat. Aceste materiale in forma de fire calibrate, sunt produse exclusiv pentru fabrica Fudo. Exista doua metode diferite de ascutire folosite: mecanice si chimice. În timpul procesului, nivelul de ascutire este controlat on-line ceea ce duce în cele din urma la o ascutire perfecta a carligului.Calirea se realizeaza in cuptoare speciale asistate de calculator, controlul temperaturii se face cu o acuratete de 0,01 grade Celsius, iar timpul de tratare este ajustat cu o precizie de 0,001 secunde. În consecinta carligele  Fudo sunt perfect calite avand o excelenta putere si elasticitate.

FUDO ROUND este un model de carlig cu tija semi-lunga si deschidere mare. Varful foarte ager, o caracteristica generala a carligelor FUDO, se pastreaza bine de la un peste la altul si, inclusiv in cazul variantei teflonate, se lipeste de piele la cea mai mica atingere.

  Pentru sanse mai mari ca pestele sa se agate la aspirarea momelii, FUDO a proiectat varful intr-un plan diferit cu tija. Aceasta caracteristica a varfului se numeste 'offset' si ajuta carligul sa penetreze la contactul cu partea laterala a carligului.

  Un alt element constructiv, trecut cu vederea de multi pescari, este spinul. Un spin prea mare scade semnificativ viteza de penetrare a varfului si creste sansele pestelui sa scuipe carligul inainte ca spinul sa apuce sa securizeze inteparea, iar unul prea mic ofera emotii pescarului in cazul unei detensionari a firului in timpul drillului. Carligele FUDO, cu usoare abateri in functie de model si marime, pun la dispozitia pescarului echilibrul perfecta intre viteza de penetrare a varfului si siguranta obtinuta cu un spin adecvat.  Ochetul este drept, in prelungirea tijei. Recomandam folosirea pe ochet a tubului termocontractabil pentru o agresivitate mai buna a monturii sau legarea carligului cu fire mono sau semi-rigide.

  Carligele cu tija lunga sau semi-lunga sunt printre cele mai populare modele pentru ca se preteaza pentru toate tipurile de momeli, de la cele de fund (bottom baits) pana la cele flotante (pop-up). Ca truc pentru cresterea eficientei in cazul momelilor de fund va recomandam folosirea unui anou pe tija carligului pozitionat cat mai aproape de curbura astfel incat greutatea momelii sa indrepte varful carligului spre buza pestelui. Pentru momelile flotante fixati anoul in dreptul varfului pentru o prezentare si mecanica perfecta.

  FUDO ROUND sunt carlige agere, discrete, cu varful lung si o curbura larga si rotunda care strange la interior multa carne asigurand o priza buna cu pestele. Sunt ideale pentru momeli mici. 

  Calitatea otelului este un aspect pe care niciun pescar care a vazut sau folosit aceste carlige nu l-a pus la indoiala. Dincolo de datele tehnice oferite de producatori care, prin natura pozitiei lor isi lauda marfa, un pescar experimentat isi va da seama imediat de calitatea unui carlig. Am vazut mii de carlige pe parcursul anilor de comert cu articole de pescuit si, coroborat cu experienta noastra ca pescari, putem afirma fara teama ca FUDO livreaza carlige de cea mai buna calitate. 

Variante de produse

Alege de mai jos varianta dorita

Image Ref. Marime Unit price Avail. In Stock Quantity Buy
CARLIG FUDO ROUND TEFLONAT 2707-10 10 - 15buc/plic
lei 10.00
100
CARLIG FUDO ROUND TEFLONAT 2707-2 2 - 11buc/plic
lei 10.00
71
CARLIG FUDO ROUND TEFLONAT 2707-6 6 - 14buc/plic
lei 10.00
174
CARLIG FUDO ROUND TEFLONAT 2707-8 8 - 15buc/plic
lei 10.00
189

Close