Close

Cutie Meiho Versus VS-7070 Black

Nou

lei 307.00 (TVA inclus)

Adauga la lista dorintelor

Mai multe informatii

Producator:

Cutie Meiho Versus VS-7070 Black

 

Modelul VS-7070 are forma de valigeta si este conceput special pentru pescuitul de pastrav in regim "Trout Area". In interior se potrivesc cutiile mai mici modelul: VS-3010, VS-3020, SFC-L si cele cu spuma la interior. Pe lateral se pot atasa suportii pentru lansete BM-230 si/sau suportul pentru cutii BM-120 in care se pot depozita 2  cutii din seria VS-3010. Capacul este facut ca o cutie care poate sa fie compartimentata si are 6 pereti despartitori care formeaza 9 compartimente. Atunci cand este deschis capacul ramane asezat orizontal si are rolul de tavita in care se pot depozita nalucile de pescuit sau orice accesorii.

 

CARACTERISTICI:

-Dimensiuni: 43 x 23 x 27cm

-Greutate: 2,05kg

-Cutia e facuta dintr-un polymer rezistent la socuri

-Capac compartimentat cu rol de cutie

-Pe ambele laterale ale cutiei se pot atasa accesorii, pentru depozita lansete sau alte cutii

 

Liderul absolut in domeniul cutiilor, valigetelor si gentilor de pescuit, Meiho este sinonim cu calitatea japoneza de top.

Cutiile Meiho sunt facute din plastic de ultima generatie,foarte rezistent, tratat UV pentru a va proteja nalucile de efectele daunatoare ale soarelui, echipate cu un sistem revolutionar de balamale, care sunt practic indestructibile.

Toate cutiile Meiho sunt concepute astfel incat sa se integreze in sistemul lor ingenios de depozitare, astfel ca ficare din cutiile mai mici poate fi integrata cu usurinta in valigetele Meiho, intr-un loc special proiectat pentru ea.

Design futurist, spatii de depozitare unice, proiectate si fabricate cu o precizie milimetrica, astea sunt doar cateva din caracteristicile gamei de cutii Meiho.

Pentru oricine a avut placerea de a folosi o astfel de cutie, un lucru este clar: atunci cand cumperi un produs Meiho, il cumperi pentru o viata !

 

Cod : VS7070B

Variante de produse

Alege de mai jos varianta dorita

Image Ref. Unit price Avail. In Stock Quantity Buy
Cutie Meiho Versus VS-7070 Black VS7070B
lei 307.00
3

Close